SmallHosting...
Nextcloud INSTAP
voor
48.00 /jaar
Bestel nu!
 • 25GB Schijfruimte
 • Onbeperkt Dataverkeer
 • SSL Certificaat 4096BITS
 • Gratis Updates
Aanbevolen
Nextcloud MEDIUM
voor
60.00 /jaar
Bestel nu!
 • 50GB Schijfruimte
 • Onbeperkt Dataverkeer
 • SSL Certificaat 4096BITS
 • Gratis Updates
Nextcloud GROOT
voor
96.00 /jaar
Bestel nu!
 • 100GB Schijfruimte
 • Onbeperkt Dataverkeer
 • SSL Certificaat 4096BITS
 • Gratis Updates

Waarom online back-up bij SmallHosting

Al onze servers staan in Nederland!

Webportaal

Overal te wereld bij uw bestanden via een webportaal.
Waar uw bestanden kunt delen, herstellen en terug plaatsen!

Demo!
24x7x365 Support

Wij willen er alles aan doen om u zo goed en snel mogelijkheid te helpen! Wij proberen ten alle tijden uw problemen op te lossen!

Maak Ticket
Martketplace
Installaren Applicaties

U hebt de beschikking over alle applicaties die via de app store van Nextcloud te vinden zijn. Zoals, mail, calander, etc

Bestel nu!
Backup
Elke 4 uur

Wij maken van alles bestanden elke vier uur een back-up, deze worden op een andere locaties (Delft) opgeslagen. Zodat wij een retentie hebben van 72 uur.

Bestel nu!
Let's Encrypt
Gratis SSL

Alle Nextloud pakketten worden voorzien van een SSL Certificaat, hiervoor maken we gebruik van Let's Encrypt.

Bestel nu!
Redis & Opcache
Versnellen

Wij maken gebruik van een externe Redis server en OPCache om uw Nextcloud te versnellen, zodat uw sneller bij uw bestanden bent.

Vraag aan!

FAQ

Meest gestelde vragen

Bestanden synchroniseren en delen
 • Het synchroniseren van bestanden wordt heel eenvoudig. Al uw mappen, agenda’s, contactpersonen en andere bestanden worden tussen uw verschillende apparaten gesynchroniseerd. Zo kunt u via computer, tablet en smartphone eenvoudig bij al uw documenten. Delen is al even eenvoudig wanneer u een Nextcloud pakket heeft. U deelt uw bestanden of mappen op de server makkelijk met collega’s, familie of vrienden. Per deling kunt u zelf aangeven met wie u wilt delen, zodat u zeker bent dat de bestanden uitsluitend door de juiste personen kunnen worden ingezien. Het is mogelijk om een einddatum voor de deling op te geven wanneer u dit wenst.

NextCloud Client voor alle besturingssystemen
 • Bij het NextCloud pakket van SmallHosting hoort ook de NextCloud Client. Deze zorgt ervoor dat de mappen op uw apparaten volledig automatisch synchroon worden gehouden met de mappen op de Nederlandse server. Er zijn NextCloud versies voor alle veel gebruikte besturingssystemen, zoals iOS, Mac OS X, Android, Windows en Linux. Het synchroniseren van al uw belangrijke gegevens, zoals mappen, bestanden, agenda’s en contactpersonen, verloopt vlekkeloos. U heeft altijd toegang tot al uw gegevens via uw computers, tablets en smartphones. Vanzelfsprekend kunt u deze gegevens ook delen met anderen. U kunt per gedeeld bestand aangeven met wie u het wilt delen en voor hoe lang u het wilt delen.

U kiest voor zekerheid met een NextCloud pakket
 • De servers van SmallHosting staan allemaal in het snelste en grootste internetknooppunt van Nederland, namelijk in AMS-IX. U heeft dan ook altijd de garantie op een optimale snelheid. Daarnaast vallen de servers onder de Nederlandse Privacywet, ook wel de AVG, omdat de servers in Nederland staan. U kunt uw NextCloud pakket op ieder moment uitbreiden, zodat u zekerheid houdt dat het pakket perfect is afgestemd op uw behoeften. Met een NextCloud profiteert u voortdurend van een optimale beveiliging door de aanwezigheid van alle belangrijke certificaten. Is er een nieuwe versie van NextCloud aanwezig? Dan bespreken wij met u wanneer deze geïnstalleerd zal worden. Wij regelen dit kosteloos voor u, zodat u gegarandeerd gebruik maakt van de meest recente versie. Zo kunnen wij u altijd het beste garanderen wanneer u kiest voor een NextCloud pakket.

Bent u er klaar voor?
Bestel nu uw Webhosting en/of Online Back-Up!